Κατοχύρωση Νέου Domain

Κατοχύρωση νέου domain με ιστορικότητα και κύρος. Αποκτήστε πρόσβαση σε καθιερωμένη κίνηση, ιστορικό και backlinks.

κατοχύρωση νέου domain

Δείτε τη λίστα των διαθέσιμων domain με ιστορικότητα

Γιατί να κατοχυρώσω ένα νέο Domain;

Με την κατοχύρωση νέου domain με ιστορικότητα από τη Domain.gr, μπορείτε να εδραιώσετε την ιστοσελίδα σας ως αυθεντία στον κλάδο σας και να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η κατοχύρωση ενός παλαιού domain μπορεί να είναι μια έξυπνη επένδυση για επιχειρήσεις και ιδιώτες για τους παρακάτω λόγους:

 1. Καθιέρωση της παρουσίας στο διαδίκτυο: Αυτό μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα από την κατασκευή ενός νέου ιστότοπου από το μηδέν.

 2. Ισχυρό ιστορικό backlinks: Ένα παλαιό domain έχει ιστορικό διαδικτυακής παρουσίας και περιεχομένου, το οποίο μπορεί να δώσει προβάδισμα στις προσπάθειες SEO.

 3. Βελτιωμένη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης: Οι μηχανές αναζήτησης λαμβάνουν υπόψη την ηλικία και την ιστορικότητα ενός domain στην κατάταξη των ιστότοπων.

 4. Αυξημένη αξιοπιστία και εμπιστοσύνη: Ένα domain με ιστορικότητα μπορεί να αυξήσει την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη σας, τόσο στις μηχανές αναζήτησης όσο και στους χρήστες.

 5. Δυνατότητα επένδυσης: Ένα παλαιό domain μπορεί να είναι ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο που μπορεί να ανατιμηθεί με την πάροδο του χρόνου.

Ένα παλαιό domain μπορεί να προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα έναντι ενός νέου domain κατά την οικοδόμηση μιας διαδικτυακής παρουσίας. Μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα που διαφορετικά θα ξοδεύονταν για τη δημιουργία ενός νέου δικτυακού τόπου από το μηδέν.

Το ιστορικό και το προφίλ των backlinks ενός παλαιού domain μπορεί επίσης να προσφέρει ένα προβάδισμα στο SEO. Ένα ισχυρό προφίλ από backlinks, το οποίο έχει προλάβει να συσσωρεύσει συνδέσμους υψηλής ποιότητας, είναι ζωτικής σημασίας για το SEO. Οι μηχανές αναζήτησης λαμβάνουν επίσης υπόψη την ηλικία και το ιστορικό ενός τομέα κατά την κατάταξη των ιστότοπων. Ως εκ τούτου, ένα παλαιό domain με σχετικό περιεχόμενο και ισχυρό προφίλ backlinks είναι πιθανότερο να καταταγεί υψηλότερα από ένα νέο domain με παρόμοιο περιεχόμενο.

Εκτός από τη βελτίωση της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης, η κατοχή ενός παλαιού domain μπορεί επίσης να αυξήσει την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη τόσο των μηχανών αναζήτησης όσο και των χρηστών. Όσο περισσότερο καιρό έχει καταχωρηθεί ένα domain και όσο ισχυρότερο είναι το ιστορικό του, τόσο πιο αξιόπιστο και πιστευτό θεωρείται.

Επιπλέον, ένα domain με ιστορικότητα μπορεί να έχει ήδη εδραιώσει την αναγνώριση της μάρκας, γεγονός που μπορεί να ωφελήσει τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να χτίσουν τη μάρκα τους στο διαδίκτυο. Οι χρήστες είναι πιο πιθανό να αναγνωρίσουν ένα domain ή μια λέξη-κλειδί με την οποία είναι ήδη εξοικειωμένοι, συμβάλλοντας στην αύξηση της επισκεψιμότητας και στην ενίσχυση των προσπαθειών SEO.

Η επιλογή του σωστού domain για την επιχείρησή σας απαιτεί προσεκτική εξέταση διαφόρων παραγόντων:

 1. Σχετικές λέξεις-κλειδιά: Ψάξτε για ένα domain που έχει σχετικές λέξεις-κλειδιά που αφορούν τον κλάδο της επιχείρησής σας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της κατάταξής σας στις μηχανές αναζήτησης και στην προσέλκυση στοχευμένης επισκεψιμότητας.

 2. Ισχυρό προφίλ backlinks: Τα παλαιότερα domain με ισχυρό προφίλ backlinks είναι πολύτιμα για το SEO. Κατοχυρώστε domain με υψηλής ποιότητας backlinks από έγκυρους ιστότοπους του κλάδου σας.

 3. Ιστορικό domain: Ελέγξτε το ιστορικό του domain για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει τιμωρηθεί από τις μηχανές αναζήτησης ή ότι δεν έχει συνδεθεί με ανεπιθύμητες δραστηριότητες. Ένα καθαρό ιστορικό είναι σημαντικό για τη διατήρηση της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης.

 4. Κίνηση και διαδραστικότητα: Ψάξτε για domain που έχουν ιστορικό επισκεψιμότητας και διαδραστικότητας. Αυτό μπορεί να αποτελεί ένδειξη της συνάφειας και της δημοτικότητάς του στον κλάδο σας.

 5. Αναγνώριση brand: Κατοχυρώστε ένα domain που έχει ήδη αναγνωρισμένο brand. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην εδραίωση της αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης του κοινού σας.

 6. Ηλικία και λήξη: Επιλέξτε ένα domain που έχει καταχωρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένα παλαιότερο domain είχε περισσότερο χρόνο να συσσωρεύσει backlinks και να εδραιώσει κύρος στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης. Επιπλέον, ψάξτε για domain που έχουν λήξει πρόσφατα ή πρόκειται να λήξουν, καθώς ενδέχεται να έχουν υψηλότερη αξία.

Στη domain.gr, επιμελούμαστε προσεκτικά το απόθεμα των παλαιών domain για να διασφαλίσουμε ότι πληρούν τα κριτήρια που θέτουμε για υψηλής ποιότητας και συναφή domains.

Στη domain.gr, κάνουμε τη διαδικασία κατοχύρωσης ενός domain εύκολη και απλή. Ακολουθούν τα βήματα που απαιτούνται για την αγορά ενός domain από την εταιρεία μας:

 1. Περιηγηθείτε στη λίστα με τα domain μας: Ξεκινήστε με την περιήγηση στο απόθεμα των domain μας για να βρείτε ένα που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Το απόθεμά μας είναι προσεκτικά επιμελημένο ώστε να περιλαμβάνει μόνο υψηλής ποιότητας, συναφή domains που μπορούν να ωφελήσουν την επιχείρησή σας.

 2. Ζητήστε πληροφορίες: Μόλις βρείτε ένα domain που σας ενδιαφέρει, απλά συμπληρώστε τη φόρμα για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο domain. Θα σας παρέχουμε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το ιστορικό του, το προφίλ backlink, την επισκεψιμότητα και τη δέσμευση.

 3. Διαπραγματευτείτε την τιμή: Η ομάδα μας θα συνεργαστεί μαζί σας για να διαπραγματευτεί μια δίκαιη τιμή για το domain σας. Λαμβάνουμε υπόψη το ιστορικό του domain, το προφίλ των backlinks και άλλους παράγοντες για να καθορίσουμε μια δίκαιη τιμή.

 4. Κατοχυρώστε το domain: Μόλις συμφωνήσουμε σε μια τιμή, θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία κατοχύρωσης του domain. Χρησιμοποιούμε μια ασφαλή και αξιόπιστη υπηρεσία μεταφοράς domain για να διασφαλίσουμε ότι το domain μεταφέρεται σε εσάς με ασφάλεια και ταχύτητα.

 5. Διαχειριστείτε το domain: Μετά την κατοχύρωση του domain, μπορείτε να το διαχειριστείτε. Μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο ή να ανακατευθύνετε το domain σε έναν υπάρχοντα ιστότοπο. Η ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη για να σας παρέχει υποστήριξη και καθοδήγηση, αν χρειαστεί.

Στη domain.gr, είμαστε υπερήφανοι για την παροχή μιας απρόσκοπτης και χωρίς προβλήματα αγοραστικής εμπειρίας για τους πελάτες μας. Καταλαβαίνουμε ότι η αγορά ενός domain μπορεί να είναι μια πολύπλοκη διαδικασία, γι’ αυτό και προσφέρουμε εξειδικευμένη καθοδήγηση και υποστήριξη σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Γιατί να επιλέξετε τη Domain.gr για κατοχύρωση νέου domain;

Στη Domain.gr, είμαστε υπερήφανοι για την προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και ιδιώτες που επιθυμούν να βελτιώσουν τη διαδικτυακή τους παρουσία.

Μεγάλο απόθεμα domain

Διατηρούμε ένα μεγάλο απόθεμα παλαιών domain με ισχυρό ιστορικό και προφίλ backlinks, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να βρείτε το τέλειο domain για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Ανταγωνιστικές τιμές

Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές σε όλες τις υπηρεσίες ενοικίασης και πώλησης domain, διασφαλίζοντας ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή τιμή για την επένδυσή σας.

Εξατομικευμένη υπηρεσία

Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες ενοικίασης και πώλησης ώστε να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες και στόχους σας, διασφαλίζοντας ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο την επένδυσή σας.

Εξειδίκευση

Η εξειδικευμένη ομάδα μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο της ενοικίασης και πώλησης domains, διασφαλίζοντας ότι θα λάβετε τις καλύτερες δυνατές συμβουλές και υποστήριξη για την επένδυσή σας.

Υψηλής ποιότητας domain

Κατοχύρωση νέου domain υψηλής ποιότητας με ιστορικότητα και δυνατό προφίλ backlinks. Διασφαλίστε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση για την επένδυσή σας.

Διαφάνεια στην επικοινωνία

Πιστεύουμε στη διαφανή επικοινωνία με τους πελάτες μας, παρέχοντάς σας τακτικές ενημερώσεις και αναφορές σχετικά με την απόδοση του domain που αγόρασαν.

Αποτελεσματική εξυπηρέτηση

Είμαστε υπερήφανοι για την προσφορά γρήγορης και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να αρχίσετε να επωφελείστε από το ενοικιαζόμενο ή αγορασμένο domain σας το συντομότερο δυνατό.

Εγγύηση ικανοποίησης πελατών

Στηρίζουμε τις υπηρεσίες μας και προσφέρουμε εγγύηση ικανοποίησης των πελατών μας. Εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες μας, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να το διορθώσουμε.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε τώρα με έναν από τους τεχνικούς μας συμβούλους. Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη και έτοιμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση.

0
Καλάθι
 • Το καλάθι σας είναι άδειο.